Om Where’s the Music?

Where’s the Music handlar om musik. Om första gången du hörde den där fantastiska låten du inte fick ur huvudet på flera veckor. Om första gången du såg ditt favoritband live. Om att upptäcka ny musik, och genom den, nya sidor av dig själv. Om att förälska dig i ett band, en låt, en skiva. Om det där speciella mötet mellan dig och musiken du älskar.

Tanken med Where’s the Music har alltid varit att få upptäcka ny musik och att förälska sig i musik du kanske aldrig tidigare hört. I år kommer vi fokusera ännu mer på det oupptäckta, de där övermänskligt bra banden som bubblar precis under ytan och som snart är på allas läppar.

2-4 februari är det äntligen dags för Where’s the Music igen, och vi kan knappt vänta. Vi hoppas att ni ser framemot WTM lika mycket som vi. Vi ses snart på balkongen på Arbis, längst fram vid scenen på Crescendo, i folkhavet på Värmekyrkan och i resten av Norrköping!

Spelställen

Arbis
Bredgatan 54

Black Box
Tunnbindaregatan 37

Cromwell
Kungsgatan 36

Crescendo
Järnbrogatan 3

Dynamo
Tunnbindaregatan 37

Hedvigs Kyrka
Tyska Torget 1

Saliga Munken
Sankt Persgatan 80

Tegelvalvet
Gamla Rådstugugatan 33

Värmekyrkan (Top & Lower floor)
Källvindsgatan 1

Upplägg

Torsdag 2/2
Förfest på Arbis

Fredag 3/2
Konferens dagtid, konserter kvällstid

Lördag 4/2
Konferens dagtid, konserter kvällstid

Armbandsutlämning

Du måste byta din biljett mot ett festivalarmband för att kunna gå in på spelningar under helgen. Du hämtar ditt festivalarmband på Turistbyrån ( Värmekyrkan, Källvindsgatan 1) från och med onsdagen innan festivalen. 

Öppettider

Onsdag – 10:00 – 17:00

Torsdag – 10:00 – 17:00

Fredag – 10:00 – 22:00

Lördag – 10:00 – 23:00

Where's the Music?