Om konferensen

Konferensen under Where’s the Music? riktar sig framförallt till musikbranschen. Under två dagar samlas svensk och internationell bransch på Louis De Geer i centrala Norrköping för att diskutera allt från jämställdhet till YouTube.

Konferensen hålls under fredag och lördag förmiddag på Louis De Geers Konsert & Kongress på Dalsgatan 15, mitt i Norrköpings industrilandskap. Från LDG är det gångavstånd till alla konsertlokaler som används under festivalen.

För att medverka på konferensen behöver du ett delegatpass. Ditt delegatpass ger dig även köföreträde till alla spelningar under festivalen.

Nytt för 2017 är öppningskvällen på Torsdagen som hålls på Arbis. Alla delegater är inbjudna till öppningskvällen där man kommer få en chans att träffa andra delegater i en avslappnad miljö.

Öppningskvällen på Arbis börjar med mingel och drinkar tillsammans med Red Bull på VIP hyllan. Från 22:00 tar Skandinaviens mest hypade management och hip hop crews över och håller igång festen till 03:00.

Festivalbussen

Precis som förra året kör Festivalbussen mellan Stockholm och Norrköping. Denna resa är gratis för alla delegater, ni anmäler er till Julia Isberg på julia@wheresthemusic.se.

Bussen åker från Stockholms Central på torsdagen vid 16:00 och åker tillbaka från Norrköping söndag 10:00. Man är välkommen att åka med bara en av resorna om man vill det.